BEHANDELINGEN

Je kunt in onze huidkliniek terecht voor tal van verschillende huidklachten. Bekijk op deze pagina welke huidbehandelingen wij aanbieden.

Wij maken gebruik van geavanceerde laserapparatuur die medisch ontworpen zijn om snel en effectief ongewenste haargroei te verminderen op alle huidtypen, inclusief donkere en gebruinde huid . . .

Mesotherapie is een techniek waarbij antioxidanten, aminozuren, mineralen, vitamines en hyaluronzuur kunnen worden geïnjecteerd in de huid door micro injecties met de Mesogun. De mix van stoffen hangt af van de zorgvraag van de cliënt . . .

Het is een 100 % natuurlijk alternatief: de slapende cel activiteit in onze huid wordt opnieuw geactiveerd om te strijden tegen alle onesthetische tekenen (rimpels, verslapte huid, hardnekkige rondingen, sinaasappelhuid, oedeem) . . .

Microneedling is een techniek waarbij hele fijne naaldjes gebruikt worden voor het maken van micro openingen in de huid. Hiermee wordt het natuurlijke wondgenezingsproces geactiveerd . . .

Met onze peelings van SkinCeuticals en Lira Clinical behandelen we veelvoorkomende huidklachten zoals acné, littekens, pigmentvlekken, rimpels en veel meer . . .

Bij een plasma lift worden kleine stukjes van de huid verdampt door middel van plasma flitsen, welke worden gecreëerd door een plasma pen. Hierdoor trekken de huidvezels zich samen en ontstaat er een liftend effect . . .

Een injecteerbaar hyaluronzuurbehandeling die wordt gebruikt om de huid te hydrateren, verstevigen en verjongen. Het is ontworpen om een geleidelijke en natuurlijke verbetering van de huid te bieden door de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren . . .