Over ons

WELKOM BIJ CLINIC MANIFEST

Wij bieden een uitgebreide reeks diensten. Onze producten en apparatuur is geselecteerd aan de hand van hoogwaardige kwaliteit, wetenschappelijk onderbouwingen en 15 jarige kennis. Onze missie is om de beste oplossingen aan te bieden voor iedereen.

Uw toevluchtsoord voor huidverzorging en -therapie, waar we streven naar het manifesteren van uw huidverzorgingsdromen.

Onze toegewijde en ervaren team, onder leiding van Tugba Cevher, een afgestudeerde huidtherapeut met meer dan 17 jaar ervaring,
staat voor u klaar om u een uitzonderlijke ervaring te bieden!

Bij Clinic Manifest geloven we in de kracht van expertise en persoonlijke toewijding om uw huid te transformeren. Verken onze website om meer te weten te komen over onze behandelingen, het verhaal achter Clinic Manifest,
en het gepassioneerde team dat u zal begeleiden op uw reis naar een stralende en gezonde huid! Neem gerust contact met ons op voor vragen of om een afspraak te maken.

Wij verheugen ons erop om u te verwelkomen in onze kliniek en deel uit te maken van uw huidverzorgingsreis!

LASERONTHARING

ONTMOET ONS TEAM

Ontdek wie de gemotiveerde specialisten zijn die dag in – dag uit klaar staan om jouw huidklachten te verhelpen.

TUGBA CEVHER

EIGENARESSE EN HUIDTHERAPEUTE

Naomi

HUIDTHERAPEUTE I.O.

Assistenten

STAGIAIRE

Ons team bestaat verder uit 1 doktersassistente en 1 Business Assistent.

info@clinicmanifest.nl.

EEN KORTE KENNISMAKING MET DE EIGENARESSE: TUGBA CEVHER.

Tugba is na haar vmbo doorgegaan met de 2 jarige opleiding schoonheidsspecialiste niv3 en hierna binnen 1 jaar niv4. allround schoonheidsspecialiste afgerond. Tijdens de opleidingen heeft zij zich voortduren ontwikkeld door stages, trainingen en zag ze al gauw dat zij de medische kant wou opgaan.

Na het afronden van haar studies heeft zij nog 1 jaar als allround schoonheidsspecialiste gewerkt en toch besloten om de opleiding Huidtherapie HBO te doen.

Tijdens haar zware studie periode bleef ze als part- time werken. Echter kreeg zij geen voldoening voor haar passie en heeft ze tijdens haar opleiding de touw doorgehakt om voor haar zelf te beginnen. Inmiddels is ze al met volle trots een Huidtherapeute Bsc en onderzoekt nog steeds naar de meest efficiënte en resultaatgerichte behandelmogelijkheden.

Ontmoet de gepassioneerde Naomi!

Mijn naam is Naomi en ik ben een gepassioneerde huidtherapeut. Van jongs af aan ben ik gefascineerd door huidverzorging en -verbetering. Deze interesse heeft mij geleid tot mijn beroep als huidtherapeut, waar ik mijn liefde voor schoonheid en gezondheid kan combineren.

Een ander aspect van mijn werk dat mij erg interesseert, is de studie van ingrediënten en hun effect op de huid. Het begrijpen welke stoffen echt werken en waarom, stelt mij in staat om mijn behandelingen te optimaliseren voor mijn patiënten.

Ik geloof sterk in het belang van een gepersonaliseerd behandelplan voor elke patiënt. Geen twee huidtypes zijn hetzelfde, en ik ben toegewijd aan het ontwikkelen van op maat gemaakte benaderingen die echt aansluiten bij de unieke behoeften van mijn cliënten.

Ik kijk ernaar uit om samen te werken aan het bereiken van uw huidverzorgingsdoelen!