Clinic Manifest

About

Welkom bij Clinic Manifest

Wij bieden een uitgebreide reeks diensten. Onze producten en apparatuur is geselecteerd aan de hand van hoogwaardige kwaliteit, wetenschappelijk onderbouwingen en 15 jarige kennis. Onze missie is om de beste oplossingen aan te bieden voor iedereen.
Onze professionals

Ontmoet ons team

Ontdek wie de gemotiveerde specialisten zijn die dag in - dag uit klaar staan om jouw huidklachten te verhelpen.

Tugba Cevher

Eigenaresse en huidtherapeute
employee

Tuana

Huidtherapeute i.o.

Gezocht!

Stagiaire
Zie jij jezelf werken in de beste huidkliniek van Rotterdam? Mail je CV en motivatie dan naar info@clinicmanifest.nl.

Een korte kennismaking met de eigenaresse: Tugba Cevher.

Tugba is na haar vmbo doorgegaan met de 2 jarige opleiding schoonheidsspecialiste niv3 en hierna binnen 1 jaar niv4. allround schoonheidsspecialiste afgerond. Tijdens de opleidingen heeft zij zich voortduren ontwikkeld door stages, trainingen en zag ze al gauw dat zij de medische kant wou opgaan.

Na het afronden van haar studies heeft zij nog 1 jaar als allround schoonheidsspecialiste gewerkt en toch besloten om de opleiding Huidtherapie HBO te doen.

Tijdens haar zware studie periode bleef ze als part- time werken. Echter kreeg zij geen voldoening voor haar passie en heeft ze tijdens haar opleiding de touw doorgehakt om voor haar zelf te beginnen. Inmiddels is ze al met volle trots een Huidtherapeute Bsc en onderzoekt nog steeds naar de meest efficiënte en resultaatgerichte behandelmogelijkheden.

Ontmoet de lieftallige Tuana

Hi, mijn naam is Tuana. Ik ben een ambitieuze en gedreven huidtherapeut in opleiding. Mijn interesse in de huid is ontstaan met als doel huidproblemen te verbeteren en mensen te helpen zich weer prettig in hun eigen huid te laten voelen.

Met de diversiteit aan behandelingen verdiep ik mij in Clinic Manifest in het vak als toekomstige huidtherapeut. Ik ervaar zelf veel plezier om voor complexere casussen samen met de client een mogelijk behandelplan op te stellen. Dit maakt het werk afwisselend en uitdagend!

Wat werken bij Clinic Manifest zo leuk en interessant maakt is de samenwerking aangaan met de cliënt om samen tot het mooiste resultaat te komen. Iedere huid is uniek en vraagt om een andere aanpak.

Als de cliënt Clinic Manifest weer stralend verlaat, ben ik vervuld van voldoening.

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag, opmerking of iets anders? Stuur ons dan gerust een bericht via dit contactformulier!
Copyright 2022 © Clinic Manifest - Alle rechten voorbehouden.
Ontworpen door Online Assistants