Clinic Manifest

Behandelingen

We zijn gespecialiseerd in lasertherapie en verscheidene huidbehandelingen.

Behandelingen

Je kunt in onze huidkliniek terecht voor tal van verschillende huidklachten. Bekijk op deze pagina welke huidbehandelingen wij aanbieden.

Laserontharing

Verminderen van haargroei met een speciale laser. De techniek is veilig en effectief voor het verwijderen van ongewenste haargroei op diverse delen van het lichaam.

Mesotherapie

Een medische behandeling waarbij vitamines, mineralen en aminozuren via injecties in de hoofdhuid worden gebracht om haargroei te stimuleren en haaruitval te verminderen.

Skin Treatments

Met onze peelings van SkinCeuticals en Lira Clinical behandelen we veelvoorkomende huidklachten zoals acné, littekens, pigmentvlekken, rimpels en veel meer.

Dermapen

Stimuleert de huid met microneedling om de natuurlijke genezingsrespond van de huid te en de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren. Dit verfijnt de textuur en uitstraling van de huid.

Meso Fillers

Cosmetische injectables ontworpen om de huid te verstevigen en volumeverlies en tekenen van veroudering te verminderen. Ingrediënten zoals hyaluronzuur, vitamines, mineralen en aminozuren kunnen de huid voeden, hydrateren en herstellen.

Plasmalift

Een kleine plasmasonde wordt op de huid geplaatst waarmee plasmaflitsen worden afgegeven. Dit creëert een gecontroleerde beschadiging van de huid, waardoor de natuurlijke genezingsreactie van de huid en de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd.

Profhilo

Een injecteerbaar hyaluronzuurbehandeling die wordt gebruikt om de huid te hydrateren, verstevigen en verjongen. Het is ontworpen om een geleidelijke en natuurlijke verbetering van de huid te bieden door de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren.

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag, opmerking of iets anders? Stuur ons dan gerust een bericht via dit contactformulier!
Copyright 2022 © Clinic Manifest - Alle rechten voorbehouden.
Ontworpen door Online Assistants